Telefon: 070-611 99 17 | E-post: kontakt@cykelimport.com

Ett ungt företag
med stor erfarenhet

Om Cykelimport

Vi har nu haft vår första eldrivna cykel Envimove(reg.) på marknaden under snart 3 år och har under den tiden utvecklat relationerna med våra leverantörer i Kina. Produkterna håller hög kvalitet vilket bekräftas av att vi inte har haft några reklamationer.

Vi går nu vidare med att lansera ytterligare en kvalitetscykel.

Vår affärsidé är att:

Möta speciella behov av eldrivna cyklar med produkter av högsta kvalitet.

Kort om oss

Inom företaget finns en stor samlad erfarenhet av import och handel med varor från Asien, och även av avancerad produktion.

Vår produktutveckling har många års erfarenhet från industriell produktutveckling och arbetar med leverantörer från hela världen. Vi är en del av Sandev AB.

De vi samarbetar med är de bästa och mest innovativa producenterna av egenutvecklade produkter i Asien. För att kunna erbjuda nya intressanta produkter kopierar vi inte vad som finns i västvärlden, utan anlitar leverantörer som leder utvecklingen på sina produktområden.

Det är viktigt att våra kunder får snabba och säkra leveranser och därför har vi speditionspartners som har stor erfarenhet av transporter från andra länder. Även på hemmaplan har vi en kunnig distributionspartner. Det ger oss och våra kunder trygghet.

Vision

Vi har visionen att varje år lansera ett attraktivt och långsiktigt lönsamt produktkoncept där vi leder utvecklingen baserat på gediget kunnande hos kvalificerade leverantörer.

Principer

Envimove

Envimove är en ny, hopfällbar elcykel med inbyggd motor. Ett miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt alternativ till bilen. Envimove är speciellt utvecklad för dig som ett smidigt fordon, perfekt för kortpendling. Motorn hjälper dig att cykla utan ansträngning. Med Envimove blir varje cykeltur en behaglig upplevelse. Den är smidig att fälla ihop och ta med i husvagnen, husbilen eller båten, så att du har den nära till hands när du behöver den.

Att handla med Kina

Hur hittar man rätt leverantörer i det enorma Kina? Där finns professionella leverantörer med gediget kunnande. Men där finns också oerfarna och okunniga producenter som helt enkelt inte klarar att leva upp till kraven som ställs.

Det går att pruta nästan hur mycket som helst i Kina. Vi har valt att inte göra det.

Vi anser att det är mycket viktigt att försöka förstå och ta hänsyn till kulturella skillnader. Kinesisk affärskultur bygger i hög grad på personligt förtroende. Det är svårare att sätta allt på pränt i skrivna avtal på ett sätt som fungerar i praktiken. En annan skillnad är att en kines tycker det är oartigt och ett tillkortakommande att säga nej till en begäran om exempelvis ett lägre pris på en vara. Då kan det hända att de försöker möta önskemålet men samtidigt sänker sin egen kostnad genom att förändra något i produkten. Det leder ofta till sämre kvalitet, ibland utan att man som köpare är medveten om detta.

Vi har undvikit att pressa priset på våra produkter. Istället har vi valt att få tillgång till den senaste tekniken och den bästa kvaliteten. Detta har till exempel lett till att vi har en extra kraftfull motor på våra eldrivna cyklar och att vi har den senaste programmeringstekniken i styrsystemet. Det viktigaste är enligt min mening att hitta företag som tydligt visar att de har målsättningen att hålla hög kvalitetsnivå, och att värna om samarbetet med dem. Vi har genom detta sätt att agera kunnat utveckla elcyklar som vi anser är de bästa på marknaden.

Kjell Sandström, VD

Vill du provköra vår elcykel?

Fyll i din stad och din e-postadress nedan så mailar vi ut närmaste provkörningsställe.

Beställ

Via det här formuläret kan du beställa våra elcyklar och tillbehör (det går även bra att beställa över telefon eller e-post). Vi fakturerar 15 dagar netto om inte annat överenskommet.

Intresseanmälan

Vill du veta mer? Fyll i vår intresseanmälan så återkommer en medarbetare inom kort.

Feedback

Har du tips och idéer om hur vi kan förbättra vår webbplats, vår service eller våra produkter? Eller kanske en klok synpunkt?

Berätta gärna för oss! Riktigt bra tips, idéer och synpunkter belönas!

Skicka ett mail till kontakt@cykelimport.com eller fyll i vårt kontaktformulär ovan.

Vill du bli återförsäljare?

Att bli återförsäljare av våra produkter är enkelt. Du står för försäljningen vi sköter resten!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontaktuppgifter

Tveka aldrig att höra av dig om du har frågor!

Telefon: 070-611 99 17
E-post: kontakt@cykelimport.com

Öppettider: 08.00 - 17.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Cykelimport™, Norra Storgatan 110, 573 34 Tranås, SWEDEN | Telefon: 070-611 99 17 | E-post: kontakt@cykelimport.com
Plusgiro: 519972-4, Bankgiro 430-2261
Cykelimport och Envimove är varumärken i SANDEV AB som innehar F-skattsedel, Reg/VAT SE556784-3122