Telefon: 070-611 99 17 | E-post: kontakt@cykelimport.com

Hopfällbar elcykel

Hofällbar elcykelHopfällbar cykelLiten elcykelLyse på cykelnElcykel med stötdämpareElcykel med växlar

Elcykeln är lätt. Lätt att ta med. Lätt att fälla ihop och lätt att bära.

Elcykeln väger bara 20 kg, och det löstagbara batteriet 2kg. Bärrem och en väska (som skydd om cykeln är smutsig) finns som praktiska tillbehör. Elcykeln är hopfällbar och blir då bara 80 x 42 x 65 cm stor! Häng den på axeln så kan du ta med den överallt. Släng in den i husvagnen (jodå, den tål att slängas med) eller i baksätet på bilen, så slipper du oljiga fingrar och besvär med cykelkrok. Du får även ta med en hopfällbar elcykel på tåget. Eller lämna in den i ett förvaringsskåp på järnvägstationen eller flygplatsen när du ska ut och resa. Att den är smidig att förvara säkert, minskar stöldrisken. Dessutom är batteriet låsbart och enkelt att ta med inomhus.

Liten elcykel

Envimove elcykel endast 9.700 Kr!

Allt som du behöver för att kunna köra finns med som reflexer, rejäla stänkskärmar och fasta lampor både fram och bak. Ett kraftigt cykellås för att skydda cykeln och en praktisk pakethållare följer med. Elcykeln har bromsar bak och fram, och fem elektriska växlar. Batterier och laddare fungerar i alla länder. Elcykeln väger bara 20 kg, och det löstagbara batteriet 2kg. Bärrem och en väska (som skydd om cykeln är smutsig) finns som praktiska tillbehör. Elcykeln är hopfällbar och blir då bara 90 x 40 x 70 cm stor! Då är det lätt att förvara den säkert eller att ta med den överallt. Du behöver inte trafikregistrera den och försäkring som för en vanlig cykel räcker. Litiumbatteriet håller minst 500 uppladdningar. Batteriet håller flera mil och laddas i ett vägguttag, kostnaden blir cirka ca 50 öre/mil!

Enkelt att välja elcykel

Vi har ägnat stor omsorg om användbarhet och att elcykelns alla detaljer ska hålla högsta kvalitet. Envimove har testats i väder, vind och drift och klarat det med glans. Vi tror själva att det här är marknadens allra bästa elcykel! Därför har vi bara en enda att välja bland… Och den finns bara i en färg. Så det blir lätt för dig att välja, och dessutom får du den till ett lägre pris, eftersom vi får lägre lagerkostnader genom att begränsa vårt utbud.Och eftersom vi bara har en modell är det enkelt att beställa tillbehör och reservdelar som passar.

Du kan beställa elcykeln på vår hemsida

Det går snabbt och enkelt att handla elcykeln direkt från vår hemsida. Sen kan du hämta ut den inom några dagar på närmaste postkontor, eller köp till en smidig hemleverans.

Elcykel

Provköra?

Verkar det spännande? Det finns möjlighet att provköra elcykeln innan du köper den. Fyll i vår intresseanmälan till vänster eller ring, så försöker vi ordna ett möte. Vi finns i Tranås och om vi får lite tid på oss ordnar vi ett möte inom c:a en timmes bilresa från Tranås eller i Stockholmsområdet.

Praktiska tillbehör

Instruktionsbok

Klicka här för att hämta hem instruktionsboken för elcykeln.

Vill du provköra vår elcykel?

Fyll i din stad och din e-postadress nedan så mailar vi ut närmaste provkörningsställe.

Beställ

Via det här formuläret kan du beställa våra elcyklar och tillbehör (det går även bra att beställa över telefon eller e-post). Vi fakturerar 15 dagar netto om inte annat överenskommet.

Intresseanmälan

Vill du veta mer? Fyll i vår intresseanmälan så återkommer en medarbetare inom kort.

Feedback

Har du tips och idéer om hur vi kan förbättra vår webbplats, vår service eller våra produkter? Eller kanske en klok synpunkt?

Berätta gärna för oss! Riktigt bra tips, idéer och synpunkter belönas!

Skicka ett mail till kontakt@cykelimport.com eller fyll i vårt kontaktformulär ovan.

Vill du bli återförsäljare?

Att bli återförsäljare av våra produkter är enkelt. Du står för försäljningen vi sköter resten!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontaktuppgifter

Tveka aldrig att höra av dig om du har frågor!

Telefon: 070-611 99 17
E-post: kontakt@cykelimport.com

Öppettider: 08.00 - 17.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Cykelimport™, Norra Storgatan 110, 573 34 Tranås, SWEDEN | Telefon: 070-611 99 17 | E-post: kontakt@cykelimport.com
Plusgiro: 519972-4, Bankgiro 430-2261
Cykelimport och Envimove är varumärken i SANDEV AB som innehar F-skattsedel, Reg/VAT SE556784-3122